ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ερευνητή του CSI 4 Kids, αποστολή σου είναι να βρεις τα αντικείμενα που έχουν σχέση με το Πάσχα. Τσέκαρε κάθε αντικείμενο που βρίσκεις και κάθε δράση που πραγματοποιείς.

Πες το και στους φίλους σου, φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και ολοκληρώστε παρέα την αποστολή!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ αυτό το μονοσέλιδο αρχείο. Δώστε το στα παιδιά σας μαζί με μια μικρή σακούλα ή ένα καλαθάκι για να βάζουν τα αντικείμενα που συλλέγουν. Με αυτήν την ευκαιρία, μιλήστε στα παιδιά σας για τη σημασία του Πάσχα και για το τι συμβολίζει η θυσία, η προσφορά και η Ανάσταση.

ΟΔΗΓΙΕΣ για τη μάσκα-κουνελάκι: αφού εκτυπώσετε το αρχείο, κόψτε κατά μήκος το περίγραμμα και τις τρύπες των ματιών. Κόψτε τις 2 μικρές τρύπες στα μάγουλα και από εκεί συρράψτε ένα λαστιχάκι ή μια κορδέλα. Δώστε τη μάσκα στα παιδιά να την ζωγραφίσουν και να την φορέσουν. Tip: Προτιμήστε χαρτόνι για την εκτύπωση για να είναι η μάσκα πιο ανθεκτική.

  • Εκτιμώμενη διάρκεια παιχνιδιού: 20 λεπτά
  • Αριθμός παικτών: 2 έως 3 παιδιά
  • Ηλικία: 4+ ετών

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας,  έρχεται αυτόματα στο email σας το λινκ με τον τίτλο του παιχνιδιού. Πατάτε το λινκ και κατεβάζετε το παιχνίδι ως αρχείο PDF, χωρίς καμία αναμονή, χωρίς έξοδα μεταφοράς!

* Tip: αν είναι πάνω από 3 παιδιά στην παρέα, εκτυπώστε το αρχείο περισσότερες φορές και χωρίστε τα παιδιά σε μικρότερες ομάδες.


Για να κατεβάσετε το πασχαλινό κυνήγι αναζήτησης πατήστε ΕΔΩ

 

Πηγή: KIDSPROJECT

admin

About admin

Leave a Reply