Τελευταία μέρα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση πριν τις γιορτές και σας κρατήσαμε για το τέλος τα πιο δισκεδαστικά παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τους μικρότερους αλλά και τους μεγαλύτερους μαθητές του δημοτικού!

1) Ο τροχός των καλι-καντζαραίων!

Στον τροχό αυτό τα παιδιά καλούνται να κάνουν αυτό που τους έτυχε και οι δοκιμάσίες φέρνουν γέλιο και χαρά συναισθήματα που θέλουμε να έχουν κλείνοντας αυτόν τον κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων.

Για να παίξετε με τον τροχό των καλικαντζαραίων πατήστε εδώ!

2) Γυμνάζομαι με τον Άι Βασίλη!

Ας γυμναστούμε παρέα με τον αγαπημένο μας Άι Βασίλη! Ασκήσεις για να γελάσουμε και να παίξουμε όλοι μαζί!

Για να κατεβάσετε τις ασκήσεις του Άι Βασίλη πατήστε εδώ!

Πηγή: Γρηγορία Θεοδωρίδου – Περί…Νηπιαγωγών

3) Christmas Games

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση! Παίζουμε κάνοντας share και αξιοποιώντας το annotate.Ξεφυλλίζοντας το e-book θα βρείτε διασκεδαστικά παιχνίδια με ήχο. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε!

Για να βρείτε το ebook με τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια πατήστε εδώ!

Πηγή: paixnidokamomataa.blogspot.com

4) Escape room

Oι βοηθοί του Άγιου Βασίλη παγιδεύτηκαν στο εργαστήριο παιχνιδιών και δεν μπορούν να βγουν έξω! Πρέπει να τους βοηθήσετε να λύσουν κάποιους γρίφους, αλλιώς τα δώρα δε θα φτάσουν ποτέ στα παιδάκια όλου του κόσμου!

Για να παίξετε το escape room με τους γρίφους πατήστε εδώ!

Πηγή: Eirini.Charal

dikevo Voio

About dikevo Voio

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βοΐου ( ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ.) λειτουργεί από τις 16 Ιουνίου 2011σύμφωνα με το υπ’ αρ. ΦΕΚ 1406 με έδρα το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Leave a Reply