Ελάτε να παίξουμε, να γνωριστούμε. Ελάτε να κάνουμε θέατρο!
Η βασικότερη μορφή του πολιτισμού ζωντανεύει στην πόλη της Σιάτιστας. Με πρωταγωνιστές μικρούς και μεγάλους ζωντανεύουμε μια από τις αρχαιότερες τέχνες. Εκφραζόμαστε, πειραματιζόμαστε, παρατηρούμε. Δημιουργούμε πάνω στη σκηνή!
Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες!!
Έλα στην παρέα μας και εσύ!

Ο Δήμος Βοΐου και η ΔΗKΕΒΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία «θεατρικών εργαστηρίων» την πόλη της Σιάτιστας με τη στήριξη του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και του Ιδρύματος «GEORGIOS L. PAPAGEORGIOU PUBLIC BENEFIT & CHARITABLE FOUNDATION».
Στα θεατρικά εργαστήρια θα διδάξει η θεατρολόγος Ελευθερία Μέλα.

 

 Τμήματα Θεατρικής Σκηνής:

  • Παιδικό για παιδιά του Δημοτικού

  • Εφηβικό για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου

  • Ενηλίκων για άτομα πάνω από 18 ετών

«Το θέατρο είναι ένα πολιτισμικό φαινόμενο. Ως βασικό περιέχον και περιεχόμενο του πολιτισμού αποτελεί καλλιτεχνικό δημιούργημα μα παράλληλα κοινωνικό γεγονός και μορφοεκπαιδευτικό αγαθό!
Στα θεατρικά εργαστήρια αξιοποιούμε αυτό το αγαθό. Κάνουμε θέατρο νια να νιώσουμε την εσωτερική χαρά, τη δύναμη να δημιουργούμε στην καθημερινότητα μας ισχυρούς δεσμούς σε βασικές αξίες – τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο μας τον εαυτό -.

Παίζουμε θέατρο και δημιουργούμε εικόνες, ιδέες, σκέψεις. Ενισχύουμε τη διαίσθηση, τη φαντασία, αναπτύσσουμε τη δημιουργικότητα και αναδεικνύουμε την προσωπικότητά μας.
Γνωρίζουμε το θέατρο και το επικοινωνούμε μέσα από τις τέχνες. Θεατρικό παιχνίδι αυτοσχεδιασμός, υποκριτική, ορθοφωνία, κινησιολογία και άλλα πολλά.
Παίζουμε με το σώμα μας, πειραματιζόμαστε με τη φωνή μας, παρατηρούμε χαρακτήρες, μεταμορφωνόμαστε. Θέατρο για όλες τις ηλικίες!»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 6, Σιάτιστα
Τηλ.:
Email:
Υπεύθυνη: Χριστίνα Γυφτάκη